fbpx

Cateva sfaturi inainte de a juca un joc de escape

sfaturi Locked-In

Sfatul nr. 1: Avertizati întreaga echipă de ceea ce găsiți, intotdeauna!

Primul pas în orice cameră de Escape, cum sunt cele de la Locked-in Escape room este de a căuta prin camera tot felul de indicii care sa va ajut p[e durata jocului sa rezolvati tema camerei respective. Căutați-l temeinic și găsiți tot ce puteți, dar nu este suficient doar să găsiți ceva, trebuie să comunicați cu colegii de echipă. „Nu știi de câte ori am văzut grupuri în care o persoană încearcă să rezolve un puzzle pe care altcineva l-a rezolvat deja”.

Pare evident, dar grupurile care comunică vocal și lucrează împreună ca grup au cele mai mari șanse de succes. Important este de reținut că comunicarea începe în momentul în care timpul incepe sa se scurga.

Când intrați în camera, intrați într-o supraîncărcare senzorială. Există atât de multe indicii, recuzită și gadgeturi cu care să te joci. Pentru a evita să vă copleșiți, Locked-In vă recomandă să explorați camera  și să vă strigați reciproc ceea ce găsiți: „Iată un lacat cu 3 cifre sau 4, dupa zac!” „Am găsit câteva piese de puzzle!” „Iată o cheie!” Distribuiți informații tuturor pentru a minimiza șansele oricărei comunicări greșite.

Locked-In sfaturi
Locked-In

Sfatul nr. 2: Organizați indiciile și puzzle-urile

Ghidurile noastre de jocuri sugerează plasarea tuturor obiectelor fizice pe care le găsiți într-o singură locație centralizată din interiorul camerei, astfel încât să puteți accesa cu ușurință toate indiciile. „Este ușor să uiți un indiciu pe care nu l-ai rezolvat încă”, „pentru că sunt atât de multe în cameră”. Un indiciu pe care nu îl poți rezolva acum ar putea deveni important mai târziu în joc.

Tu și ceilalți coechipieri veți putea reveni în această locație pe măsură ce jocul progresează, dar nu uitați să luați indicii cu dvs. din cameră în cameră. Ceva s-ar putea să nu însemne nimic pentru tine în acel moment, dar un coechipier ar putea găsi un indiciu care să rezolve puzzle-ul de care avea nevoie echipa pentru a progresa.

Sfat # 3: Dacă aveți nevoie de un indiciu, cereți un indiciu

Când ar trebui să cereți indicii? Jucătorii uneori ezită să ceară un indiciu pentru că vor să-și ducă la bun sfârșit misiunea și să rezolve  singuri camera de evadare. Dar, din moment ce vi se permite să cereți cât mai multe indicii doriți, Ghidurile noastre de jocuri sugerează să solicitați un indiciu mai bine mai devreme decât mai târziu.

O regulă bună de urmat: dacă stați cu toții în picioare și nu faceți nimic, cereți un indiciu, indiferent cât de devreme sau târziu ați fi în joc. Timpul de joc petrecut în picioare este timpul pierdut. Stând în picioare chiar și 5 minute ar putea fi diferența dintre evadare și nu pentru că multe grupuri scapă cu doar câteva secunde inainte de trecerea timpului de joc.

Locked-In Escape Room

Sfatul # 4 :  Când Game Masterul vorbește, ar trebui să asculți

Deci, știi să ceri un indiciu când ai nevoie, dar un indiciu nu este bun decât dacă asculti și acționezi după el. Toți ghizii de joc petrec ore și ore de antrenament pentru a deveni experți în camera de evadare. Acești experți în aventură sunt de partea ta. Când cereți ajutor la mijlocul jocului, indiciul vă spune că este dat strategic pentru a vă ajuta în acel moment al jocului; poate acest indiciu vă va ajuta să rezolvați un puzzle pentru a deschide o nouă secțiune a camerei sau poate că trebuie să rezolvati acest puzzle pentru a găsi mai multe indicii pentru a ieși din camera de evadare.

 

Când jucați o cameră Locked-In , faceți-vă singuri această favoare
Grupurile care nu ajung să scape tind să fie împrăștiate și haotice. Deci, faceți-vă o favoare și nu fiți împrăștiati și haotici! Mai ușor de spus decât de făcut, nu? Amintiți-vă doar aceste trei lucruri:

Comunică cu echipa ta.
Rămâi organizat.
Ai încredere în ghidul tău de joc si indicatiile primite pe parcursul acestuia.
Noi, cei de la Locked-In credem în tine! Dar vrei să afli secretul suprem pentru a scăpa de camere? Nu trebuie să scapi pentru a te distra. Iar camerele de evacuare de la Locked-In Escape Room sunt distractive în orice sens!

Leave a Comment