fbpx
Termeni si Conditii

Pagina de internet locked-in.ro este administrata de societatea LOCKEDIN SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Panselelor nr. 17, bl. 133, sc.2, et.6, ap.91 , sector 4, cod unic de inregistrare 45440761, inregistrata la Camera de Comert Bucuresti sub numarul J40/203/2022.

Acest document, prin continutul sau, pune la dispozitia clientilor LOCKEDIN SRL, termenii si conditiile de participare la jocurile escape room Locked In. Pentru a putea participa la jocurile escape room Locked In este necesar acceptul explicit si nerevocat al termenilor si conditiilor enumerate mai jos.

Jocurile Locked In escape room Bucuresti se bazeaza pe inteligenta si intuitie, pe deductie logica si rationala, nu necesita abilitati sau cunostinte speciale si nu este necesara utilizarea fortei, a unor cascadorii sau a oricaror metode violente. Solutiile puzzle-urilor si codurilor nu implica alterarea mobilierului, a instalatiilor de incalzire, de iluminare sau de supraveghere.

Conceperea scenariilor corespunzatoare jocurilor Locked In escape room Bucuresti a fost realizata cu respectarea tuturor masurilor de precautie necesare pentru participanti. Scenariile nu contin in niciun fel elemente sau obiecte daunatoare pentru participanti. Participantii isi asuma in intregime responsabilitatea pentru orice actiune voluntara sau involuntara provocatoare de suferinte fizice sau psihice.

Daunele sau deteriorarile produse obiectelor din camera din incinta Locked In escape room Bucuresti sau camerei in sine pe parcursul jocului sunt responsabilitatea jucatorilor si vor fi reparate sau inlocuite de catre acestia.

Nu este permisa dezlipirea benzilor autocolante. Acestea contin mesaje precum “Do not touch”, “220V”, “No smoking” si sunt pentru protectia dumneavoastra.

La jocul escape room pot participa echipe de 2 până 6 jucatori.

Varsta minima a participantilor este de 7 ani. Copiii cu varste pana la 14 ani trebuie insotiti obligatoriu de un adult. Minorii cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani trebuie sa prezinte, in scris, consimtamantul parintelui in vederea participarii la eveniment sau sa fie insotiti de un adult. În caz de nerespectare a acestor reguli, organizatorii își rezervă dreptul de a întrerupe jocul fără rambursarea contravalorii acestuia.

Organizatorii pot solicita jucatorilor actul de identitate pentru a confirma varsta acestora.

Nu este permis accesul in camerele de joc escape room Locked In sub influența băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor. In astfel de cazuri organizatorii isi rezerva dreptul de a anula sau intrerupe imediat jocul fara rambursarea contravalorii acestuia.

Fumatul este strict interzis in incinta Locked In escape room Bucuresti.

Participanții inteleg si accepta faptul ca pe durata jocului, usa camerei in care se vor afla va fi incuiata. Usa se va deschide si jocul escape room va inceta in maxim 60 de minute de la intrarea in camera, indiferent daca a fost gasita sau nu solutia iesirii din camera.

In situatii exceptionale cauzate de probleme de sanatate sau de siguranta a participantilor, organizatorii vor deschide de urgenta usa, fara a rambursa contravaloarea biletelor.

Participanții inteleg si accepta faptul ca derularea jocului escape room este urmarita de catre organizatori cu ajutorul camerelor de supraveghere. Supravegherea video si audio a participantilor este necesara si folosita exclusiv pentru buna derulare a jocului si pentru interventia rapida in situatii exceptionale.

Persoanele cu o stare de sanatate ce ar putea fi afectata negativ de petrecerea unui timp de 60/90 de minute intr-un spatiu inchis sunt sfatuite sa nu participe la joc. Organizatorii nu isi asuma raspunderea pentru participarea la joc a persoanelor respective. Mentionam ca dimensiunile camerelor de joc escape room din incinta Locked In sunt de minim 20mp.

Inregistrarea video sau fotografierea camerelor, a jocului sau a obiectelor din camera este interzisa. In caz de nerespectare a acestor reguli, jocul va fi intrerupt imediat de catre organizatori fara rambursarea contravalorii acestuia.

Rezervarile se pot face in receptia Locked In, telefonic cat si online. In cazul rezervarii prin telefon sau online, rezervarea se va confirma printr-un e-mail care conține informațiile legate de aceasta. In cazul în care nu ati primit e-mail de confirmare, va rugam sa ne contactati telefonic la +40763.252.503 sau prin e-mail la rezervari@locked-in.ro. Pentru anularea sau modificarea rezervarii, participantii trebuie sa contacteze echipa telefonic sau prin e-mail cu cel putin 3 ore inainte de rezervare.

Este recomandat sa ajungeti cu cel putin 15 minute inainte de ora rezervarii, pentru a participa la instructajul escape room privind modul de desfasurare a jocului si regulile de conduita. In cazul in care veti intarzia, veti fi instruiti din timpul orar rezervat pentru intrarea in camera unde se va desfasura jocul. Participarea la joc este permisa doar dupa ce toti participantii au asistat la instructaj.

Bunurile personale, pe care le aveti asupra dumneavoastra, precum: telefoane mobile, chei, genti, ghiozdane, carti, instrumente de scris, laptop-uri, aparate de inregistrare audio sau video, alimente sau bauturi, vor fi lasate in vestiarele cu lacat special amenajate pentru participanti.

In caz de nerespectare a prezentelor termene si conditii, ori a regulilor de conduita explicate in cadrul instructajului, organizatorii isi rezerva dreptul ca in functie de situatie, sa nu permita accesul in camere, sa intrerupa jocul fara rambursarea contravalorii acestuia, ori sa inceapa demersurile legale necesare.

Deteriorarea obiectelor din camera atrage plata contravalorii jocurilor rezervate in ziua respectiva pentru camera respectiva, jocuri ce nu se vor putea desfasura din acest motiv.