fbpx
Bine de stiut

Ce este un Escape Room?

Un joc de evadare este o experiență din viața reală în care participanții sunt închiși într-o cameră și trebuie să folosească elemente ale camerei, cunoștințele colective ale grupului și inteligența pentru a descoperi indicii, a rezolva puzzle-uri și a scăpa și / sau a găsi elementul lipsă într-un timp limitat.
În primul rand, trebuie mentionat ca jucatorii sunt incuiati in camera jocului escape room doar cu acordul lor, in mod simbolic si doar pentru a avea satisfactia evadarii in momentul aflarii solutiei finale; asta presupune ca usa este inchisa, insa in orice moment pe parcursul jocului escape room, puteti solicita deschiderea usii
Din momentul in care usa se inchide in spatele tau ai 60 de minute la dispozitie sa gasesti calea de iesire
Fiecare camera de escape are o tema a jocului diferita, astfel incat sa ti ofere cate o poveste si experiente noua pentru fiecare camera jucata.
Plata se poate face cash sau cu card deocamdata direct la sediul Locked In – Room Escape Bucuresti.
Pentru gasirea cheii / solutiei pentru a iesi din camera, nu este nevoie de obiecte din afara si nici nu presupune ca jucatorii sa foloseasca forta fizica. Este nevoie doar de cunostintele, logica, talentul, intuitia si spiritul de detectiv ale jucatorilor. Raspunsurile / solutiile pentru ghicitori, puzzle-uri si mistere sunt in interiorul camerei
Varsta minima a celor care pot accesa jocurile escape room este de 7 ani. Pentru jucatorii cu varsta sub 12 ani este nevoie de supravegherea parintilor.
În timpul jocului veți fi supravegheat video pentru desfasurarea acestuia in conditii bune, insa nu vom inregistra actiunea din camera si astfel nu va putem oferi o copie.